C&W Logistics is Great place to work® certified!

Dat het leuk werken is bij C&W Logistics, dat weten wij al lang. Nu is het ook wetenschappelijk bevestigd vanuit Great Place to Work®. Het Great Place to Work® Institute met als officiële partner Vlerick Business School, is een onafhankelijke internationale onderzoeks-, advies- en opleidingsinstelling met een missie: bedrijven helpen om een fantastische werkplek te creëren en in stand te houden via de ontwikkeling van een bedrijfscultuur gebaseerd op vertrouwen. Deze filosofie wordt vertaald in een wetenschappelijk onderbouwd model en op basis van het onafhankelijk onderzoek wordt het Great Place to Work-certificaat toegekend.

 

Bij onze eerste deelname behaalden we onmiddellijk dit certificaat, en daar zijn we best fier op! Bij C&W Logistics kom je met een glimlach werken, word je eerlijk behandeld en kan je trots zijn op de vruchten die je inspanningen afwerpen. Het is wetenschappelijk bewezen!

 

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en wil jij onze nieuwste collega worden? Neem dan zeker een kijkje bij onze openstaande vacatures.

Deel deze activiteit