Book smart of street smart?
Leer je bij uit je cursussen of leer je on the go?Extensive skills

Jij gelooft steevast in je eigen kunnen, en terecht! Bijleren van anderen en die anderen ook zelf iets bijbrengen, daar leef jij voor. Perfect, want zo iemand hebben we bij C&W altijd nodig. Dus waar wacht je nog op, solliciteer!

thumbnail_C&W_Brainpower_braintype

Extreme passion

Je loopt over van de passie voor IT en business. Daar hoef je je absoluut niet voor te schamen, integendeel, dat is hier much appreciated. Klaar om die gedrevenheid aan ons te tonen? Solliciteer!

thumbnail_C&W_Brainpower_braintype2

Solution minded

Bij jou schijnt de zon altijd. Tenzij het even niet mee zit, maar dan nog vind jij een piepklein gaatje in de wolken. Jij ziet in alles een opportuniteit en stelt dan ook altijd een oplossing voor.

thumbnail_C&W_Brainpower_braintype3

No bullshit attitude

Je houdt niet van rond de pot draaien en krijgt graag de kans om jouw ideeën te delen. Je wilt hierbij niet wachten tot je op “de hoogste trede” staat. Goed om te horen, want hier zijn we allemaal gelijk voor de wet. Word ook C&W’er!

thumbnail_C&W_Brainpower_braintype4

Local magnitude

  • Jij werkt het liefst op één plaats? Perfect, dat kan op ons hoofdkantoor, thuis of bij de klant. 
  • Jij houdt van variatie? Perfect, werk op ons hoofdkantoor, thuis en bij de klant.

thumbnail_C&W_Brainpower_braintype5

No pigeon-holing

Soms denk je inside the box, andere keren er ver buiten. Zo moet het zijn, want zo breid jij je skills altijd verder uit. Hier steken we je absoluut niet in een hokje, kom dus maar snel solliciteren!

thumbnail_C&W_Brainpower_braintype6